Category Archives: Novosti iz župe

MISE NA BADNJAK I BOŽIĆ

Sv. mise na Badnjak u 18 i 20 te na Božić u 7:30, 9:30 i 11 sati.

 

 

HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU

Prelistajte fotogaleriju sa 331. zavjetnog hodočašća grada Varaždina na Mariju Bistricu za koje je organizaciju ove godine preuzela naša župa.

ZAHVALNA MISA NAŠEG ŽUPNIKA

Na prošlotjednoj misi, 7. lipnja u 11 sati naš je župnik vlč. Tomislav zahvalio Bogu na deset godina svećeništva. Za svećenika je zaređen 6. lipnja 2010. godine u varaždinskoj katedrali po rukama biskupa Josipa Mrzljaka zajedno sa još desetoricom đakona. Na zahvalnoj misi koncelebrirali su vlč. Dragutin Bogadi i vlč. Ivan Dodlek.

OTVORENA CRKVA ZA OSOBNU MOLITVU

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Veliku Subotu naša crkva bit če otvorena od 10 do 15 sati za osobnu molitvu. Na ulazu dezinficirajte ruke, a u crkvi držite preporučeni razmak.

ODRŽAN BOŽIĆNI KONCERT POVODOM 10. OBLJETNICE ZBORA SION

Povodom 10. godišnjice djelovanja mješovitog crkvenog zbora “Sion”, u nedjelju, 4. siječnja 2020. održan je Božićni koncert “Mir i radost Božića kroz pjesmu…!”. Na koncertu su sudjelovali svi članovi Pjevačkog društva Biškupec, Zbor Sion, Zbor Apostoli nade, zbor Marijina dječica te kao gosti Zbor Sveti Ilija iz istoimene župe. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Pjevačkog društva Josip Dreven, a na kraju samog koncerta vlč. Tomislav je svim prijašnjim i sadašnjim članovima od srca zahvalio.