Category Archives: Novosti iz župe

OTVORENA CRKVA ZA OSOBNU MOLITVU

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Veliku Subotu naša crkva bit če otvorena od 10 do 15 sati za osobnu molitvu. Na ulazu dezinficirajte ruke, a u crkvi držite preporučeni razmak.

ODRŽAN BOŽIĆNI KONCERT POVODOM 10. OBLJETNICE ZBORA SION

Povodom 10. godišnjice djelovanja mješovitog crkvenog zbora “Sion”, u nedjelju, 4. siječnja 2020. održan je Božićni koncert “Mir i radost Božića kroz pjesmu…!”. Na koncertu su sudjelovali svi članovi Pjevačkog društva Biškupec, Zbor Sion, Zbor Apostoli nade, zbor Marijina dječica te kao gosti Zbor Sveti Ilija iz istoimene župe. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Pjevačkog društva Josip Dreven, a na kraju samog koncerta vlč. Tomislav je svim prijašnjim i sadašnjim članovima od srca zahvalio.

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI

Pogledajte raspored blagoslova obitelji.

„MARIJINA DJEČICA“ NA IZLETU


U subotu 14. rujna 2019. g. zbor „Marijina dječica“ bio je na izletu.

BISKUP MRZLJAK PREDSLAVIO EUHARISTIJU U NAŠOJ CRKVI


Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na Nebo, u četvrtak 15. kolovoza, mons. Josip Mrzljak, apostolski administrator Varaždinske biskupije, predsjedao je svečanim euharistijskim slavljem u dvorištu župne crkve Uznesenja BDM u varaždinskom prigradskom naselju Biškupec.

U prigodi proslave župnog blagdana u zajedništvu s biskupom Mrzljakom bilo je, uz domaćeg župnika vlč. Tomislava Dodleka, velik broj svećenika širom Varaždinske biskupije.

U svojoj propovijedi biskup Mrzljak je govorio o misteriju Neba, kao vječnoj tajni koju čovjek sam vjerojatno nikada neće do kraja moći razumjeti.